For nylig brug af bark som en plantning medie er blevet populær, men da det ikke giver nogen næringsværdi, voksende planter vil kræve en orkidé gødning supplement. Orkideer, der er plantet i træ bregne eller træ bregne plader vil finde, at en lys blade fodring med en afbalanceret orkidé gødning er gavnligt. Hvis anlægget sænkes i et af de mange orchid blandinger, som er sammensat af bark, fiber, tørvemos og mulberry udsalg lignende, så vil det kræve yderligere gødskning. Hvis det ikke er plantet i osmunda så vil du have en gødning, der er relativt høj i kvælstof.
Det bedste sted at starte din historie er den dag, tingene går skævt. Skabe spændinger ved at inddrage din karakter i en umiddelbar dilemma, hvor han / hun 's tvunget til at træffe en afgørelse, som medfører alvorlige konsekvenser. Lidt karakter Sal måtte se i øjnene mulberry taske for første gang i sit liv, awesome opgave at få klædt uden den konstante hjælp, hun fik fra sin gamle skole. Hendes søster var for lidt for at hjælpe og hendes mulberry punge mor blev besluttet, at hun lærer at være uafhængig. (Prøv de her, skat. Hun lagde dem i Sal rækkevidde og smilede ned på hende. Du vil finde det tøj er helt newto matche dit nye rum.) (Så uden et andet ord, gik hun ud ). Som du kan se, Sal er en reel og troværdig karakter tvinge læseren til at undre sig: Hvad vil der ske med hende? Hvad skal hun gøre? Når du har konkretiseret dine karakterer og besluttet på at åbne scene, tempo historien arrangement i kronologisk rækkefølge. Lidt viser Sal nye hjem (indstilling) fra et kort trykt med hendes navn og adresse. Hendes familie er vist gennem et snapshot. Endelig konflikt, når Sal siger: Det var meget godt at ønske og ønske og ønsker at mulberry gå hjem at bo, da du var sikker på du ville ikke virkelig nødt til at gøre det. Men når et sådant ønske gik i opfyldelse, betød det forlader det liv, du var vant til, og begynder en ny fuld af ukendte steder og mennesker. En begivenhed skal medføre den næste og den næste. Foreshadowing er en anden enhed, der bruges til at give læserne et tegn på noget at komme tilføje subtile ledetråde for suspense.
Indien er ikke alene. En nylig undersøgelse foretaget af den britiske velgørenhedsorganisation, Plan UK, fundet, at selv i deres øjeblikke af direst behov, unge piger eller anden måde er den sidste til at blive hjulpet. Hjælpeorganisationer, selvom velmenende og forsøger at målrette de mest trængende i øjeblikke af katastrofen, har alt for ofte undladt de mest sårbare unge piger. Men at utilsigtet forsømmelse er blevet anerkendt, og i disse dage, er hjælpeorganisationer fordobler deres bestræbelser på at finde og beskytte piger. Den internationale Rescue Committee har gjort en samordnet indsats for at målrette piger fanget i krise, for at redde dem fra skade og levere dem til de fulde muligheder, uddannelse og empowerment giver.